Grillede jomfruhummerhaler
med djævlesovs
Grillede jomfruhummerhaler med djævlesovs
1. Grillede Jomfruhummerhaler.
Rensede jomfruhummerhaler lægges i en bradepande og blandes op med frisk hakket
koriander, chili, hvidløg, citronsaft og fiskesoya - trækker en halv time.
Ovnen opvarmes til 250 grader og de marinerede hummerhaler grilles i ca. 15 min.
Serveres med djævlesovs, som tilberedes på følgende måde:
2. Djævlesovs.
2 spsk. hakket frisk koriander
1 spsk. hakket korianderrod
1 fed hvidløg
6 friske grønne chili (stærke)
2 spsk. lime - eller citronsaft
2 spsk. fiskesoya
1 tsk. sukker
Alle ingredienser blandes og hældes i en lille skål.
3. Kogt jasminris
serveres som en "timbale" og der garneres med frisk koriander.