Grillede jomfruhummerhaler
med djævlesovs

Grillede jomfruhummerhaler med djævlesovs


1. Grillede Jomfruhummerhaler.

Rensede jomfruhummerhaler lægges i en bradepande og blandes op med frisk hakket
koriander, chili, hvidløg, citronsaft og fiskesoya - trækker en halv  time.

Ovnen opvarmes til 250 grader og de marinerede hummerhaler grilles i ca. 15 min.

Serveres  med djævlesovs, som tilberedes på følgende måde:

2. Djævlesovs.

2 spsk. hakket frisk koriander
1 spsk. hakket korianderrod
1 fed hvidløg
6 friske grønne chili (stærke)
2 spsk. lime - eller citronsaft
2 spsk. fiskesoya
1 tsk. sukker
 

Alle ingredienser blandes og hældes i en lille skål.

3. Kogt jasminris

serveres som en "timbale" og der garneres med frisk koriander.