Tobias Jensens vinderret 2025
Jomfruhummer-tatar:
1 stk hale
1 stk citron øko med skal
Lidt fint snittet purløg
Saltet marcona mandler 3-4 stk
Salt og peber
God olivenolie
Skær hale i tern
Kom purløg i 
Smag til med salt, peber, olivenolie, citronsaft + citronskal 
Kom mandler på toppen 
Pynt med sødskærm og basilikum
Gratinerede jomfruhummerklør
2stk store klør
100g persille
100g smør
3 fed bagt hvidløg
100 g ægte sauce
50 g bechamel
Klip kløerne op og pil kødet ud
Blend smør, persille og hvidløg 
Kom persille/hvidløgssmør i de klippede klør 
Kom kødet tilbage i klørene og top med et mix at ægte sauce og bechamel
Gratiner med gasbrænder 
Hale
1 stk flot
1 stk rigtigt god kvalitet lardo!
Små urter
1 stk grill
Pynt din tyndt skåret lardo med små urter 
Grill jomfruhummer halen 
Kom lardo med urter hen og ryggen på halen når den er tilberedt og lad det smelte
Sauce
2dl meget intens hummer fond
1 spsk cremefraiche 38%
2-4 spsk smør
Koral
Hvide ribs
Tomat concasse
kog din reduceret hummer fond op 
Kom creme fraiche i 
Pisk smør i lidt af gangen 
tyknes med hummer koral 
Smages til med lidt friskpresset citron saft
Serveres med hvide ribs og tomat concasse