Tobias Jensens vinderret 2025
Jomfruhummer-tatar:
1 stk hale
1 stk citron øko med skal
Lidt fint snittet purløg
Saltet marcona mandler 3-4 stk
Salt og peber
God olivenolie
Skær hale i tern
Kom purløg i
Smag til med salt, peber, olivenolie, citronsaft + citronskal
Kom mandler på toppen
Pynt med sødskærm og basilikum
Gratinerede jomfruhummerklør
2stk store klør
100g persille
100g smør
3 fed bagt hvidløg
100 g ægte sauce
50 g bechamel
Klip kløerne op og pil kødet ud
Blend smør, persille og hvidløg
Kom persille/hvidløgssmør i de klippede klør
Kom kødet tilbage i klørene og top med et mix at ægte sauce og bechamel
Gratiner med gasbrænder
Hale
1 stk flot
1 stk rigtigt god kvalitet lardo!
Små urter
1 stk grill
Pynt din tyndt skåret lardo med små urter
Grill jomfruhummer halen
Kom lardo med urter hen og ryggen på halen når den er tilberedt og lad det smelte
Sauce
2dl meget intens hummer fond
1 spsk cremefraiche 38%
2-4 spsk smør
Koral
Hvide ribs
Tomat concasse
kog din reduceret hummer fond op
Kom creme fraiche i
Pisk smør i lidt af gangen
tyknes med hummer koral
Smages til med lidt friskpresset citron saft
Serveres med hvide ribs og tomat concasse