Tobias Jensens vinderret 2025

Jomfruhummer-tatar:

1 stk hale 

1 stk citron øko med skal  

Lidt fint snittet purløg

Saltet marcona mandler 3-4 stk 

Salt og peber 

God olivenolie 

 


Skær hale i tern
Kom purløg i 
Smag til med salt, peber, olivenolie, citronsaft + citronskal 
Kom mandler på toppen 
Pynt med sødskærm og basilikum

 

Gratinerede jomfruhummerklør 

2stk store klør 

100g persille 

100g smør 

3 fed bagt hvidløg 

100 g ægte sauce 

50 g bechamel 

 

Klip kløerne op og pil kødet ud
Blend smør, persille og hvidløg 
Kom persille/hvidløgssmør i de klippede klør 
Kom kødet tilbage i klørene og top med et mix at ægte sauce og bechamel
Gratiner med gasbrænder 

 

Hale 

1 stk flot

1 stk rigtigt god kvalitet lardo!

Små urter 

1 stk grill 

Pynt din tyndt skåret lardo med små urter 
Grill jomfruhummer halen 
Kom lardo med urter hen og ryggen på halen når den er tilberedt og lad det smelte

 

Sauce 

2dl meget intens hummer fond 

1 spsk cremefraiche 38% 

2-4 spsk smør 

Koral 

Hvide ribs 

Tomat concasse 

kog din reduceret hummer fond op 
Kom creme fraiche i 
Pisk smør i lidt af gangen 
tyknes med hummer koral 
Smages til med lidt friskpresset citron saft
Serveres med hvide ribs og tomat concasse