Jomfruhummer-kuppel

Jomfruhummer kuppel (4 personer).

100 g. Jomfruhummer kød
100 g. rejer
salt
200 g. piskefløde
1 tsk. salt og 1 tsk. skarp sennep
Peber fra Mølle
1 knivspids cayennepeber
1 knivspids Muskat

Kød fra 12 jomfruhummere (kogt)

50 g. gulerødder og 50 g. courgetter i små tern
12-16 store grønne salat blade

Hummer og rejer hakkes fint og saltes. Dette og piskefløde skal 10 min. i frostskab.
Hummer, rejer og sennep mikses med el-pisker. Derefter hældes piskefløde, peber,
cayennepeber og muskat i og mikses.
12 hummer skal pilles.
Grøntsager blancheres og blandes med hummerfarsen, afkøles herefter.
Store salatblade blancheres. Lægges ud i viskestykke, andet viskestykke lægges over
og bladene glattes med rulle. Blad stokken i midten skal skæres væk.

Derefter benyttes en stor suppe ske. Salat blad hænges hen over. Fars fyldes i og 4 hummere
trykkes ind i farsen. Salatbladet foldes sammen over hinanden.

Damp - Gryde med gitter (gitter skal smøres).
Jomfru Kuppel sættes på gitteret og dampkoges i 12 min.

Dertil hummersovs, hjemmelavet eller Hummer pasta.
Jomfruhummer - Kuppel kan halveres og sættes i hummersovs.

Garniture: 1 komplet Hummer og dild.